Woensdagavond 15 mei van 20.30 tot 22.00 uur op NPO 1 presenteert Frits Sissing vanaf de Parade in Den Bosch de live tv-show Nederland staat op tegen kanker. In dit tv-programma komen bekende Nederlanders en onbekende Nederlanders (zoals (ex-)patiënten, hun naasten en wetenschappers) in actie en delen hun persoonlijke ervaringen.

Opstaan tegen kanker
Dwars door het centrum van Den Bosch staan honderden mensen in een menselijk lint vol indrukwekkende verhalen. Zij staan letterlijk op vóór een dierbare en tégen kanker en staan symbool voor verbinding, doorzettingsvermogen en hoop. In hun hand houden zij een foto vast van de dierbare voor zij daar staan. Hiermee eren of steunen ze niet alleen hun dierbare, maar halen ze ook sponsorgeld op voor onderzoek naar kanker. In en om het lint gebeurt van alles: zo wordt er gezorgd voor entertainment, komen er BN’ers langs om de deelnemers te steunen en lopen er reporters rond. Het belooft een fanatische avond te worden!

De tv-show
De jaarlijkse tv-show ‘Nederland staat op tegen kanker’ wordt live vanaf de Parade uitgezonden. De presentatie wordt verzorgd door Frits Sissing. Verschillende bekende artiesten treden tussen 20:30 tot 22:00 uur op of laten op een andere manier van zich horen. Zo worden bijvoorbeeld drie bekende Nederlanders op het plein omgetoverd tot levend standbeeld. Uiteraard ontbreken ook de verhalen van onderzoekers en patiënten niet. Iedereen is van harte welkom op het plein!

Meer informatie
Nederland staat op tegen kanker wordt live uitgezonden op woensdagavond 15 mei van 20:30 tot 22.00 uur bij AVROTROS op NPO 1. Meer informatie? Kijk op www.kwf.nl/tegenkanker. We hopen veel van jullie op 15 mei te mogen verwelkomen, zodat de tv-show een groot succes wordt!
Webhelp Nederland © 2018