Nederland staat op tegen kanker, 15 mei 2019


Beste Webhelp-collega’s en vrienden,

Woensdagavond 15 mei van 20.30 tot 22.00 uur op NPO 1 presenteert Frits Sissing vanaf de Parade in Den Bosch de live tv-show Nederland staat op tegen kanker. In dit tv-programma komen bekende Nederlanders en onbekende Nederlanders (zoals (ex-)patiënten, hun naasten en wetenschappers) in actie en delen hun persoonlijke ervaringen. En we willen jou ook om hulp vragen voor die dag.

Voor kankeronderzoek
Samen staan we op 15 mei stil bij kanker. Want 1 op de 3 mensen in Nederland krijgt de ziekte. Ons streven is een toekomst met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Daarom vragen we iedereen tijdens Nederland staat op tegen kanker om te doneren voor kankeronderzoek.

Kom jij in het KWF-belteam?
Om alle mensen die willen doneren te woord te staan, richten we een groot callcenter in. KWF legt de opvang van die telefoontjes met veel vertrouwen in handen van Webhelp Nederland. Daarom zijn wij nu een super belteam aan het samenstellen. Wil jij meehelpen? De enige voorwaarden zijn dat je minimaal 18 jaar bent, goed Nederlands spreekt, het leuk vindt om mensen telefonisch te woord te staan en met een computer overweg kan (voor het invoeren van nieuwe donateurs). Het belooft een memorabele avond te worden!

Meld je aan voor het belteam

  • Onder het kopje TV-SHOW vind je meer informatie over Nederland staat op tegen kanker.
  • Via de knop AANMELDEN kun je je aanmelden als vrijwilliger voor het belteam.
  • Meer informatie over tijden en trainingen vind je onder INFORMATIE.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende vestigingen:


De avond duurt van 19:00 tot ongeveer 23:00 uur.

Unieke ervaring
Ken je mensen die het leuk vinden om samen met jou te helpen? Neem hen gerust mee! Buren, familie, vrienden, collega’s, je sportteam… Het is een unieke ervaring voor jullie om je samen een avond in te zetten voor KWF Kankerbestrijding en een kijkje achter de schermen van de tv-show te krijgen!

Sponsors
Webhelp is ook op zoek naar sponsors die onze vrijwilligers op deze avond willen bijstaan door bijvoorbeeld (een deel van) de catering te verzorgen. Kijk voor meer informatie in het menu bij SPONSORING.

Let op: helpen is weliswaar vrijwillig, maar je inschrijving is niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt, rekenen we ook echt op je komst. Een goede planning en bezetting is essentieel om deze actie tot een succes te maken. Om diezelfde reden is het heel belangrijk dat iedereen zich vooraf aanmeldt via de website.
Webhelp Nederland © 2018