Beste Webhelp-collega, Webhelp Friend, Hersenstichting vrijwilliger,

Op woensdag 27 maart van 21.30 - 23.00 uur is op NPO 1, bij omroep Max, het televisieprogramma "Geef om je Hersenen" om donateurs te werven voor de Hersenstichting.

Doe jij ook mee? Ken je iemand die het leuk zou vinden om te helpen, neem die dan gerust mee! Buren, familie, vrienden, collega’s, je sportteam … een unieke ervaring om je voor 1 avond in te zetten voor de Hersenstichting en een kijkje achter de schermen te krijgen! We vragen alleen van je dat je minimaal 18 jaar bent, goed Nederlands spreekt, het leuk vindt om mensen telefonisch te woord te staan en met de computer overweg kan voor het invoeren van de gegevens van de nieuwe donateur.

Bel mee met Webhelp
De Hersenstichting legt de opvang van de telefoontjes tijdens het programma met veel vertrouwen in handen van Webhelp Nederland.

Doe je ook mee? Meld je aan!

  • Onder het kopje Geef om je Hersenen vind je meer informatie over de tv-show.
  • Via de knop Aanmelden kun je je aanmelden als vrijwilliger voor deze belactie bij Webhelp.
  • Meer informatie over tijden en trainingen vind je onder Informatie.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende vestigingen:


Reiskosten worden niet vergoed.

Sponsors
Webhelp is ook op zoek naar sponsors, die onze vrijwilligers op deze avond willen bijstaan door bijvoorbeeld (een deel van) de catering te verzorgen. Kijk voor meer informatie in het menu bij "Sponsoring".

Let op: deelname is weliswaar op vrijwillige basis, echter je inschrijving is niet vrijblijvend. Als je je hebt aangemeld, rekenen we ook echt op je komst. Een goede planning en bezetting is voor ons van essentieel belang om deze actie tot een succes te maken. Om diezelfde reden is het heel belangrijk dat iedereen zich vooraf aanmeldt via de website.
Webhelp Nederland © 2019