Nederland staat op tegen kanker, 29 mei 2018


Op 29 mei presenteert Caroline Tensen vanaf het Waagplein in Alkmaar de liveshow Nederland staat op tegen kanker voor KWF Kankerbestrijding. In dit tv-programma komen bekende en onbekende Nederlanders in actie en delen hun persoonlijk ervaringen: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot talenten onder wie Caro Emerald en Arjen Robben. En we willen ook jou om hulp vragen voor die dag.

Voor kankeronderzoek
Samen staan we op 29 mei stil bij kanker. Want 1 op de 3 mensen in Nederland krijgt de ziekte. We komen steeds dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Maar we zijn er nog niet. Daarom wordt tijdens Nederland staat op tegen kanker iedereen gevraagd om te doneren voor kankeronderzoek.

Kom jij in het KWF-belteam?
Om alle mensen die willen doneren te woord te staan, richten we een groot callcenter in. KWF legt de opvang van die telefoontjes met veel vertrouwen in handen van Webhelp Nederland. Nu zijn wij een super belteam aan het samenstellen. Wil jij meehelpen? De enige voorwaarden zijn dat je minimaal 18 jaar bent, goed Nederlands spreekt, het leuk vindt om mensen telefonisch te woord te staan en met een computer overweg kan (voor het invoeren van nieuwe donateurs). Het belooft een memorabele avond te worden!

Meld je aan voor het belteam

  • Onder het kopje TV-show vind je meer informatie over Nederland staat op tegen kanker .
  • Via de knop Aanmelden kun je je aanmelden als vrijwilliger voor het belteam.
  • Meer informatie over tijden en trainingen vind je onder Informatie.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende vestigingen:


De avond duurt van 20:00 tot ongeveer 00:00 uur.

Unieke ervaring
Ken je mensen die het leuk vinden om samen met jou te helpen? Neem hen gerust mee! Buren, familie, vrienden, collega’s, je sportteam … een unieke ervaring om je samen een avond in te zetten voor KWF Kankerbestrijding en een kijkje achter de schermen van de tv-show te krijgen!

Sponsors
Webhelp is ook op zoek naar sponsors die onze vrijwilligers op deze avond willen bijstaan door bijvoorbeeld (een deel van) de catering te verzorgen. Kijk voor meer informatie in het menu bij Sponsoring.

Let op: helpen is weliswaar vrijwillig, maar je inschrijving is niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt, rekenen we ook echt op je komst. Een goede planning en bezetting is essentieel om deze actie tot een succes te maken. Om diezelfde reden is het heel belangrijk dat iedereen zich vooraf aanmeldt via de website.
Webhelp Nederland © 2018