Welkom bij Bel mee met Webhelp.

Op woensdag 6 december slaan De Hersenstichting, Omroep MAX en Webhelp de handen ineen voor mensen met een hersenaandoening. Tijdens de vierde editie van het liveprogramma Geef om je Hersenen hopen we opnieuw duizenden mensen te mogen verwelkomen als donateur van de Hersenstichting. Fijn dat u ons wilt helpen bij het verwelkomen en registreren van al die nieuwe donateurs!

Doet u mee aan deze unieke ervaring? U helpt de Hersenstichting enorm! Dankzij uw hulp hoeven we minder kosten te maken en kunnen we dus meer geld investeren in hersenonderzoek. Er zijn callcenters in Ede, Groningen, Tilburg en Zoetermeer. We hebben plek voor honderden vrijwilligers, dus nodig vooral ook uw familieleden, vrienden en collega’s uit om deze unieke avond gezellig samen mee te maken. Het enige dat we van u vragen is het volgende:

  • U bent minimaal 17 jaar oud
  • U beheerst de Nederlandse taal
  • U vindt het leuk om mensen telefonisch te woord te staan
  • U bent in staat om gegevens in te voeren op een computer

Bel mee met Webhelp
De hersenstichting legt de opvang van de telefoontjes tijdens het programma met veel vertrouwen in handen van Webhelp Nederland.

Sponsors
Webhelp en de Hersenstichting zijn op zoek naar sponsors die onze vrijwilligers op deze avond willen bijstaan door bijvoorbeeld (een deel van) de catering te verzorgen.

  • Onder het kopje "Geef om je Hersenen" vind je meer informatie over de televisie-uitzending.
  • Via de menuoptie "Aanmelden" kun je je bij Webhelp aanmelden als vrijwilliger voor deze belactie.
  • Meer informatie over tijden en trainingen vind je onder het menu "Informatie".
  • Onder de knop "sponsoring" leest u hoe u een bijdrage kunt leveren als sponsor.


Let op: deelname is weliswaar op vrijwillige basis, echter je inschrijving is niet vrijblijvend. Als je je hebt aangemeld, rekenen we ook echt op je komst. Een goede planning en bezetting is voor ons van essentieel belang om deze actie tot een succes te maken. Om diezelfde reden is het heel belangrijk dat iedereen zich vooraf aanmeldt via de website.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende vestigingen: Ede, Groningen, Tilburg en Zoetermeer.
Webhelp Nederland © 2017